Pszenny rustykalny chleb na zakwasie (wyrastający przez noc)

Pszenny rustykalny chleb na zakwasie (wyrastający przez noc)

4.8 37 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 28ωρ. 10 λεπτ.
20 kromek

Υλικά

Zaczyn (dzień wcześniej)
  • wody
    170 g
  • żytniego zakwasu chlebowego
    10 - 20 g
    10 - 20 zakwasu pszenno-jabłkowego, (patrz wskazówka)
  • mąki pszennej razowej typu 1850-2000
    170 g
Ciasto właściwe
  • mąki pszennej chlebowej typu 650-750, plus dodatkowa ilość do oprószenia
    450 g
  • wody
    250 g
  • drożdży świeżych (προαιρετικό πεδίο) wielkości ziarna grochu
    1 mały kawałek
    1 szczypta suchych drożdży
  • oliwy z oliwek plus dodatkowa ilość do natłuszczenia
    50 g
  • soli
    15 g
  • skrobia ziemniaczana do oprószenia koszyka

Διατροφή ανά 1 kromkę

Θερμίδες 153.4 kcal / 641.9 kJ
Πρωτεΐνη 4.2 g
Λιπαρά 3 g
Υδατάνθρακες 26.6 g
Φυτικές ίνες 0.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.5 g
Νάτριο 292.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων