Fettuccine fraîches sauce gorgonzola

Fettuccine fraîches sauce gorgonzola

4.6 36 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions

Υλικά

Les fettuccine
  • de farine de blé
    400 g
  • œufs
    4
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
La sauce au gorgonzola
  • de noix décortiquées
    40 g
  • d'échalotes
    50 g
  • de beurre en morceaux
    40 g
  • de gorgonzola coupé en morceaux
    150 g
  • de crème liquide 35% m.g.
    150 g
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • eau salée pour la cuisson des pâtes
  • basilic frais ciselé, pour la finition

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 900.4 kcal / 3767 kJ
Πρωτεΐνη 27.1 g
Λιπαρά 51.5 g
Υδατάνθρακες 82.1 g
Φυτικές ίνες 3.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 24 g
Νάτριο 517.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων