Beef in Stout

Beef in Stout

4.4 339 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
6 portions

Υλικά

  • olive oil
    20 g
  • onions quartered
    200 g
  • feather steak diced (3 cm)
    800 g
    800 g braising steak, diced (3 cm)
  • plain flour
    30 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¾ tsp
  • tomato purée
    20 g
  • stout (e.g. Guinness®)
    415 g
  • fresh rosemary leaves
    3 sprigs
  • carrots peeled, cut in pieces (2 cm)
    250 g
  • parsnips peeled, cut in pieces (2 cm)
    250 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 315 kcal / 1318.1 kJ
Πρωτεΐνη 31 g
Λιπαρά 10 g
Υδατάνθρακες 21.6 g
Φυτικές ίνες 4.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.2 g
Νάτριο 462.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων