Bezglutenowy chleb z garnka

Bezglutenowy chleb z garnka

4.2 45 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
12 kromek

Υλικά

  • łusek babki płesznik (psyllium) mielonych (patrz wskazówka)
    40 g
    40 g łusek babki jajowatej, mielonych
  • ciepłej wody
    480 g
  • wody plus dodatkowa ilość do skropienia
    300 g
  • drożdży świeżych pokruszonych
    30 g
    3 łyżeczki suchych drożdży, (patrz wskazówka)
  • miodu
    40 g
    40 g cukru
  • octu jabłkowego
    25 g
  • mąki z brązowego ryżu plus dodatkowa ilość do oprószenia (patrz wskazówka)
    200 g
  • mąki gryczanej (patrz wskazówka)
    260 g
  • skrobi ziemniaczanej
    200 g
  • soli
    3 łyżeczki
  • olej do natłuszczenia

Διατροφή ανά 1 kromkę

Θερμίδες 222.9 kcal / 932.6 kJ
Πρωτεΐνη 4.4 g
Λιπαρά 1.2 g
Υδατάνθρακες 49.8 g
Φυτικές ίνες 5.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.3 g
Νάτριο 478.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων