
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lamb and Green Bean Casserole
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
carrots cut in pieces150 g
-
onions quartered200 g
-
olive oil20 g
-
garlic cloves4
-
fresh thyme leaves1 bunch
-
lamb meat shoulder or neck, diced800 g
-
red wine150 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
meat stock200 g
-
tomato purée1 Tbsp
-
dried bay leaves3
-
cinnamon stick1
-
fine green beans halved300 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
401 kcal /
1679 kJ
Πρωτεΐνη
26.1 g
Λιπαρά
28.3 g
Υδατάνθρακες
10.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

COOKING FOR A CROWD
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRoasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 Std. 45 Min
Bao Buns with Pork in BBQ sauce
2 Std. 10 Min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 Min
Venezuelan Shredded Chicken with Arepas
40 Min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
Sticky Apple Pork Ribs
2 Std. 30 Min
Layered Chicken Dinner
2 Std.
Lamb Keema with Peas
1 Std.
Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
1 Std. 40 Min
Roosterkoek (Barbecue Bread) with Boerewors Burgers
1 Std. 45 Min
Lamb Koftas
1 Std. 30 Min
Chicken Cacciatore
50 Min