
Συσκευές & Αξεσουάρ
Salmon Fishcakes
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
white bread torn in pieces150 g
-
water800 g
-
floury potatoes peeled, diced (1 cm)650 g
-
fresh salmon fillets skin removed450 g
-
lemon juice20 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
sunflower oil1 Tbsp
-
lemon cut in wedges, for serving1
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
452 kcal /
1892 kJ
Πρωτεΐνη
29.6 g
Λιπαρά
17.2 g
Υδατάνθρακες
44.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

The British Isles on a Plate
88 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSeafood Salad with Pearl Barley
1ωρ. 35 λεπτ.
Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa
Καμία βαθμολογία
Seafood Korma
40 λεπτ.
Steamed Sea Bream in Broth with Potatoes
35 λεπτ.
Menu: Broccoli and Edamame Soup with Gorgonzola, Salmon with Vegetables and Dill Sauce
Καμία βαθμολογία
Mussels Mariniere
Καμία βαθμολογία
Seafood and Pork Stew
Καμία βαθμολογία
Sushi Waffles
1ωρ. 30 λεπτ.
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1ωρ.
Miso Whitefish with Green Beans and Chickpea Purée
3ωρ.
Prawn and Sweet Potato Fritters
1ωρ.
Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel
1ωρ. 40 λεπτ.