Salmon Fishcakes

Salmon Fishcakes

3.5 39 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • white bread torn in pieces
    150 g
  • water
    800 g
  • floury potatoes peeled, diced (1 cm)
    650 g
  • fresh salmon fillets skin removed
    450 g
  • lemon juice
    20 g
  • fine sea salt
    ¾ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • sunflower oil
    1 Tbsp
  • lemon cut in wedges, for serving
    1

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 452 kcal / 1892 kJ
Πρωτεΐνη 29.6 g
Λιπαρά 17.2 g
Υδατάνθρακες 44.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων