
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
-
liquid vegetable stock500 g
-
oil1 tsp
-
potatoes cut in cubes (3 cm)600 - 700 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
sweet paprika½ tsp
-
curry powder½ tsp
-
pollock fillets cut in cubes (3 cm)600 g
-
savoy cabbage shredded (1 cm)250 g
-
cream cheese100 g
-
oranges juice (200 g) plus thin peelings of ½ orange2 - 3
-
cornflour15 g
-
ground turmeric½ tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
33.4 g
Θερμίδες
1785 kJ /
427 kcal
Λιπαρά
15.6 g
Υδατάνθρακες
38.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

All-in-one Meals
11 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCrispy Fish Sandwiches with Honey Lime Slaw
40min
Keralan Fish Curry
30min
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40min
Prawn and Miso Noodle Soup
20min
Prawn Saganaki with Feta
35min
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
1h 30min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45min
Thai Fishcakes
1h 10min
Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa
30min
Salmon with Grapefruit Quinoa
50min
Steamed Sea Bream in Broth with Potatoes
35min
Menu: Broccoli and Edamame Soup with Gorgonzola, Salmon with Vegetables and Dill Sauce
Pas d’évaluation