Fasola adzuki po prowansalsku

Fasola adzuki po prowansalsku

4.5 31 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 13ωρ.
4 porcje

Υλικά

Namaczanie fasoli
  • fasoli adzuki, suchej
    150 g
  • wody
    500 g
Przygotowanie dania
  • liści bazylii, świeżych
    10
  • natki pietruszki, świeżej, tylko liście
    5 g
  • soli
    1 ¼ łyżeczki
  • wody
    500 g
  • czerwonej cebuli pokrojonej w ćwiartki
    130 g
  • ząbki czosnku
    3
  • oliwy z oliwek
    20 g
  • czerwonej papryki pokrojonej w 5 mm paski
    180 g
  • pomidorów pokrojonych w ćwiartki
    350 g
  • czarnych oliwek, bez pestek
    40 g
  • ziół prowansalskich, suszonych
    1 łyżeczka
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ½ łyżeczki

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 235.1 kcal / 983.6 kJ
Πρωτεΐνη 11.1 g
Λιπαρά 6.9 g
Υδατάνθρακες 34.6 g
Φυτικές ίνες 9.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 1 g
Νάτριο 824.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων