 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
松露馬鈴薯烤餅佐酒醋雞肉
                
                Προετοιμασία 30 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
              
              
                
                12 塊
              
            Υλικά
馬鈴薯烤餅
- 
          馬鈴薯 去皮,切塊450 克
- 
          水450 克
- 
          鮮奶油50 克
- 
          鹽1 ½ 茶匙
- 
          帕瑪森起士粉1 大匙
- 
          黑松露醬2 茶匙
- 
          芹菜 切碎15 克
- 
          蛋1 顆
松露起司抹醬
- 
          牛奶80 克
- 
          奶油乳酪55 克
- 
          奶粉1 ½ 大匙
- 
          黑松露醬2 茶匙
- 
          帕瑪森起士粉2 茶匙
- 
          水1 大匙
酒醋雞肉
- 
          去骨去皮雞腿肉1 隻
- 
          黑胡椒粉¼ 茶匙
- 
          鹽¼ 茶匙
- 
          白酒½ 茶匙
- 
          義大利黑醋½ 茶匙
- 
          橄欖油½ 茶匙
- 
          新鮮迷迭香1 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 塊
                    Πρωτεΐνη
                    
                        7.4 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        450 kJ  / 
                        107 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        4.6 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0.7 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        8.6 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        Jennifer派對料理
                        10 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                     
                                    