 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
紫蘇青醬飯
                
                Προετοιμασία 30 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
              
              
                
                10 塊
              
            Υλικά
青醬
- 
          橄欖油60 克
- 
          新鮮菠菜葉 川燙,擠乾水分50 克
- 
          新鮮巴西利葉5 克
- 
          新鮮九層塔5 克
- 
          培根片10 克
- 
          帕瑪森起士粉 多備一些裝飾用10 克
白醬
- 
          奶油20 克
- 
          低筋麵粉1 大匙
- 
          牛奶250 克
- 
          鹽¼ 茶匙
- 
          黑胡椒粉1 小撮
- 
          豆蔻粉1 小撮
青醬飯
- 
          白米 洗淨、瀝乾200 克
- 
          水1250 克
- 
          橄欖 (任一種類)10 克
- 
          蒜頭5 克
- 
          洋蔥10 克
- 
          杏鮑菇10 克
- 
          新鮮九層塔2 片
- 
          紫蘇葉10 片
- 
          帕瑪森起士粉 多備一些裝飾用克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 塊
                    Πρωτεΐνη
                    
                        1.9 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        376 kJ  / 
                        89 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        1.6 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0.2 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        16.8 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        Jennifer派對料理
                        10 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                     
                                    