
Συσκευές & Αξεσουάρ
紫蘇青醬飯
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
10 塊
Υλικά
青醬
-
橄欖油60 克
-
新鮮菠菜葉 川燙,擠乾水分50 克
-
新鮮巴西利葉5 克
-
新鮮九層塔5 克
-
培根片10 克
-
帕瑪森起士粉 多備一些裝飾用10 克
白醬
-
奶油20 克
-
低筋麵粉1 大匙
-
牛奶250 克
-
鹽¼ 茶匙
-
黑胡椒粉1 小撮
-
豆蔻粉1 小撮
青醬飯
-
白米 洗淨、瀝乾200 克
-
水1250 克
-
橄欖 (任一種類)10 克
-
蒜頭5 克
-
洋蔥10 克
-
杏鮑菇10 克
-
新鮮九層塔2 片
-
紫蘇葉10 片
-
帕瑪森起士粉 多備一些裝飾用克
Διατροφή ανά 1 塊
Θερμίδες
89 kcal /
376 kJ
Πρωτεΐνη
1.9 g
Λιπαρά
1.6 g
Υδατάνθρακες
16.8 g
Φυτικές ίνες
0.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Jennifer派對料理
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν