 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
越式鮮蝦卷
                
                Προετοιμασία 20 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          紅蘿蔔 去皮洗淨,切絲40 克
- 
          鹽1 茶匙
- 
          水1300 克
- 
          新鮮四季豆 去頭尾,切段8 條
- 
          冬粉 (約40克),用水略沖待軟,剪小段1 把
- 
          生白蝦 去殼,開背去腸泥8 隻
- 
          越南春捲皮8 張
- 
          美生菜 洗淨,切細絲8 片
- 
          新鮮香菜 只取葉子3 枝
- 
          蒜頭1 粒
- 
          新鮮紅辣椒½ 條
- 
          檸檬汁2 大匙
- 
          魚露2 大匙
- 
          米醋1 大匙
- 
          冰糖粉2 大匙
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        13.29 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        743 kJ  / 
                        177 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        0.653 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        2.108 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        30.374 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        世界的捲餅
                        15 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                      
                        夏日清爽大集合
                        13 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                      
                        清爽料理吃一夏
                        10 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    