
Συσκευές & Αξεσουάρ
越式鮮蝦卷
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
紅蘿蔔 去皮洗淨,切絲40 克
-
鹽1 茶匙
-
水1300 克
-
新鮮四季豆 去頭尾,切段8 條
-
冬粉 (約40克),用水略沖待軟,剪小段1 把
-
生白蝦 去殼,開背去腸泥8 隻
-
越南春捲皮8 張
-
美生菜 ,洗淨,切細絲8 片
-
新鮮香菜 ,只取葉子3 枝
-
蒜頭1 粒
-
新鮮紅辣椒½ 條
-
檸檬汁2 大匙
-
魚露2 大匙
-
米醋1 大匙
-
冰糖粉2 大匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
177 kcal /
743 kJ
Πρωτεΐνη
13.29 g
Λιπαρά
0.653 g
Υδατάνθρακες
30.374 g
Φυτικές ίνες
2.108 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

世界的捲餅
15 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν

夏日清爽大集合
13 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν

清爽料理吃一夏
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν