
Συσκευές & Αξεσουάρ
涼拌雞絲
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 人份
Υλικά
-
紅蘿蔔 ,切絲80 克
-
白蘿蔔 ,切絲80 克
-
鹽2 茶匙
-
米醋2 大匙
-
糖3 大匙
-
水800 克
-
去皮雞胸肉 (約170克)1 塊
-
無鹽烤花生30 克
-
新鮮紅辣椒 ,去籽切碎1 條
-
檸檬汁2 大匙
-
魚露4 大匙
-
美生菜 ,切絲,洗淨瀝乾120 克
-
新鮮九層塔15 片
Διατροφή ανά 6 人份
Θερμίδες
551.7 kcal /
2306.1 kJ
Πρωτεΐνη
52.8 g
Λιπαρά
14.7 g
Υδατάνθρακες
54.9 g
Φυτικές ίνες
7.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
96.6 g
Νάτριο
1282.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

夏日清爽大集合
13 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν

清爽料理吃一夏
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν