Galets a la borgoñona

Galets a la borgoñona

3.7 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
24 unidades

Υλικά

Cocción de pasta
  • 24 galets (150 g)
  • 1500 g de agua
  • 1 cucharada de sal
Mantequilla a la borgoñona
  • 3 dientes de ajo
  • 1 chalota
  • 20 g de hojas de perejil fresco
  • ½ cucharadita de sal
  • ½ cucharadita de pimienta negra recién molida
  • 200 g de mantequilla a temperatura ambiente
  • 1 cucharadita de coñac
  • 1 cucharada de vino blanco
  • 1 pellizco de nuez moscada molida
Montaje
  • 24 caracoles cocidos
  • 2 cucharadas de pan rallado

Διατροφή ανά 1 unidad

Θερμίδες 89 kcal / 373 kJ
Πρωτεΐνη 1.02 g
Λιπαρά 7.09 g
Υδατάνθρακες 5.36 g
Φυτικές ίνες 0.37 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων