
Συσκευές & Αξεσουάρ
薑燒秋刀魚
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
薑 ,切絲20 克
-
薄鹽醬油4 大匙
-
米酒1 大匙
-
糖½ 茶匙
-
秋刀魚 去頭尾,對半切2 條
-
蔥 ,切蔥花,裝飾用½ 根
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
253 kcal /
1062 kJ
Πρωτεΐνη
15.245 g
Λιπαρά
19.435 g
Υδατάνθρακες
1.995 g
Φυτικές ίνες
0.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

KONNICHIWA日本風
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν