Braised Cod with Thyme and Lemon

Braised Cod with Thyme and Lemon

3.7 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • courgettes
    200 g
  • carrots
    100 g
  • garlic clove
    1
  • olive oil
    20 g
  • unsalted butter diced
    25 g
  • white wine
    75 g
  • lemon 10 g juice and 2 pieces of thin peelings of skin only (2-3 cm)
    1
  • fresh thyme
    2 sprigs
  • fresh bay leaf
    1
  • white fish fillets skinless, boneless (e.g. haddock or cod, approx. 100 g each)
    4
  • fine sea salt
    1 pinch
  • ground black pepper
    1 pinch
  • boiling water
    500 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 193 kcal / 805 kJ
Πρωτεΐνη 19.6 g
Λιπαρά 11.2 g
Υδατάνθρακες 3.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων