Smoked Haddock and Spinach Tart

3.9 18 βαθμολογίες
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
6 portions

Υλικά

Pastry
  • plain flour plus extra for dusting
    200 g
  • unsalted butter cold, diced
    100 g
  • fine sea salt
    1 pinch
  • milk cold
    50 g
Filling
  • Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)
    50 g
  • smoked haddock
    300 - 350 g
  • whole milk
    1300 g
  • onions finely sliced (2 mm)
    150 g
  • olive oil
    10 g
  • unsalted butter diced
    10 g
  • fresh spinach leaves
    300 g
  • water
    50 g
Cooking
  • medium eggs 1 separated
    3
  • double cream
    100 g
  • fine sea salt
    1 pinch
  • ground black pepper
    1 pinch

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 639 kcal / 2672 kJ
Πρωτεΐνη 29.8 g
Λιπαρά 40.6 g
Υδατάνθρακες 38.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων