Συσκευές & Αξεσουάρ
Smoked Haddock and Spinach Tart
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Pastry
-
plain flour plus extra for dusting200 g
-
unsalted butter cold, diced100 g
-
fine sea salt1 pinch
-
milk cold50 g
Filling
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
smoked haddock300 - 350 g
-
whole milk1300 g
-
onions finely sliced (2 mm)150 g
-
olive oil10 g
-
unsalted butter diced10 g
-
fresh spinach leaves300 g
-
water50 g
Cooking
-
medium eggs 1 separated3
-
double cream100 g
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
639 kcal /
2672 kJ
Πρωτεΐνη
29.8 g
Λιπαρά
40.6 g
Υδατάνθρακες
38.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon and Potato Bake with Dill
1 Std. 15 Min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 Min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 Min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 Min
Seafood Korma
40 Min
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 Min
Steamed Sea Bream in Broth with Potatoes
35 Min
Menu: Broccoli and Edamame Soup with Gorgonzola, Salmon with Vegetables and Dill Sauce
Keine Bewertungen
Mussels Mariniere
Keine Bewertungen
Seafood and Pork Stew
Keine Bewertungen
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1 Std.
Guinness® Bread
1 Std. 45 Min