Risotto allo Champagne

Risotto allo Champagne

3.7 46 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
    50 g
  • di cipolla in quarti (1 cipolla)
    60 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di riso tipo Vialone nano (cottura 15 minuti)
    500 g
  • di Champagne
    400 g
    400 g di spumante, secco
  • di brodo di carne caldo
    600 g
    600 g di acqua, calda + 1.5 cucchiaino di dado per brodo di carne fatto in casa
  • di sale
    1 pizzico
  • di burro a pezzi
    30 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 662 kcal / 2771 kJ
Πρωτεΐνη 12.7 g
Λιπαρά 17.8 g
Υδατάνθρακες 101.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων