Pierogi z kapustą i grzybami

Pierogi z kapustą i grzybami

4.9 3.4K βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ. 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
6 porcji

Υλικά

Farsz
  • grzybów, suszonych (np. borowików, podgrzybków)
    100 g
  • wody
    600 g
  • kapusty kiszonej dobrze odsączonej
    500 g
  • marchewki pokrojonej na kawałki
    100 g
  • korzenia pietruszki pokrojonego na kawałki
    50 g
  • cebuli pokrojonej na kawałki
    120 g
  • oliwy z oliwek
    30 g
  • masła pokrojonego na kawałki
    50 g
  • soli
    1 ½ łyżeczki
  • pieprzu czarnego, mielonego
    1 łyżeczka
  • cukru
    ½ łyżeczki
Ciasto
  • mąki pszennej plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
    550 g
  • oliwy z oliwek
    30 g
  • wody ciepłej, plus dodatkowa ilość do gotowania pierogów
    300 g
  • sól do gotowania pierogów

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 567.4 kcal / 2373.9 kJ
Πρωτεΐνη 12.5 g
Λιπαρά 18 g
Υδατάνθρακες 90.8 g
Φυτικές ίνες 8 g
Κορεσμένα λιπαρά 5.9 g
Νάτριο 1160.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων