Pęczotto z bobem i cukinią

Pęczotto z bobem i cukinią

4.3 73 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
1 porcja

Υλικά

  • cukinii pokrojonej na kawałki (patrz wskazówka)
    250 g
  • wody
    400 g
  • bobu, świeżego
    70 g
    70 g bobu, mrożonego, uprzednio rozmrożonego
  • cebuli przekrojonej na pół
    60 g
  • oliwy z oliwek
    10 g
  • kaszy jęczmiennej pęczak
    65 g
  • bulionu warzywnego, płynnego (patrz wskazówka)
    200 g
  • soli
    2 szczypty
  • pieprzu czarnego, mielonego
    1 szczypta
  • ziół prowansalskich, suszonych
    1 szczypta
  • natka pietruszki, świeża, tylko liście do dekoracji

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 444.6 kcal / 1860.2 kJ
Πρωτεΐνη 16.7 g
Λιπαρά 12 g
Υδατάνθρακες 73.3 g
Φυτικές ίνες 20 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.9 g
Νάτριο 387.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων