Συσκευές & Αξεσουάρ
Rhabarber-Spinat-Gnocchi
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Parmesan in Stücken (3 cm)50 - 60 g
-
Hefeflocken (προαιρετικό πεδίο)1 EL
-
Haselnüsse100 g
-
Wasser500 g
-
Salz1 ½ TL
-
Gnocchi1000 g
-
Pfeffer¼ - ¾
-
Muskat3 - 4 Prisen
-
Olivenöl30 g
-
Rhabarber200 - 300 g
-
Zucker1 EL
-
Babyspinat, frisch100 g
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
679 kcal /
2839 kJ
Πρωτεΐνη
21 g
Λιπαρά
29 g
Υδατάνθρακες
88 g
Φυτικές ίνες
9.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
5 g
Νάτριο
1716 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Rhabarberliebe
19 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

THERMOMIX® Magazin 2/2025
42 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRatatouille-Lasagne
1ωρ. 30 λεπτ.
Spinat-Tomaten-Omelette
40 λεπτ.
Sellerie-Cordon-Bleu
1ωρ.
Lauwarmer Blumenkohl-Erdnuss-Salat
35 λεπτ.
Pad Thai
40 λεπτ.
Schnelle Limetten-Rucola-Nudeln
25 λεπτ.
Linsen-Reis mit gebratenen Zwiebeln
45 λεπτ.
Ziegenkäse-Walnuss-Omelette
30 λεπτ.
Sauerkraut-Tomaten-Eintopf
45 λεπτ.
Dinkelrisotto mit Eierschwammerl
30 λεπτ.
Grillbrote mit Porree-Zucchini-Creme und Aprikosen-Chutney (vegan)
2ωρ. 10 λεπτ.
Eier-Curry
45 λεπτ.