Σαλάτα θαλασσινών με κριθάρι περλέ

Σαλάτα θαλασσινών με κριθάρι περλέ

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
4 μερίδες

Υλικά

  • μαϊντανό, φρέσκο μόνο τα φύλλα
    15 γρ.
  • σκελίδα σκόρδο
    1
  • φύλλα φρέσκου βασιλικού
    5
  • εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο και 2 επιπλέον κ.σ. για το ντρέσινγκ
    30 γρ.
  • νερό
    700 γρ.
  • θαλασσινό αλάτι
    1 ¼ κ.γλ.
  • αποφλοιωμένο κριθάρι (περλέ) που το έχετε προβράσει για 12 λεπτά
    200 γρ.
  • θαλασσινά, ανάμεικτα, ωμά
    800 γρ.
  • ντοματίνια κομμένα στη μέση
    100 γρ.
  • λυκοτρίβολο (είδος αγριόχορτου) ή κάποιο άλλο είδος μαρουλιού
    100 γρ.
  • μαύρο πιπέρι, αλεσμένο
    1 πρέζα

Διατροφή ανά 1 μερίδα

Θερμίδες 471 kcal / 1972 kJ
Πρωτεΐνη 38.2 g
Λιπαρά 19.5 g
Υδατάνθρακες 38.3 g
Φυτικές ίνες 5.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων