Τραγανά φιλετάκια ψαριού με λεμονάτη μαγιονέζα

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
24 κομμάτια

Υλικά

  • τυρί παρμεζάνα σε κομμάτια
    50 γρ.
  • φρέσκο μαϊντανό μόνο τα φύλλα
    3 κλωνάρια
  • τριμμένη φρυγανιά Panko
    100 γρ.
  • αλάτι ανάλογα με τις προτιμήσεις σας
    1 ¼ κ.γλ.
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι ανάλογα με τις προτιμήσεις σας
    ½ κ.γλ.
  • κρόκους αβγών
    2
  • χυμό λεμονιού
    20 γρ.
  • ξύσμα λεμονιού, τριμμένο
    1 κ.γλ.
  • νερό
    30 γρ.
  • μουστάρδα
    1 κ.γλ.
  • ηλιέλαιο
    240 γρ.
  • αβγό
    1
  • αλεύρι για όλες τις χρήσεις
    2 κ.σ.
  • φιλέτα ψαριού (π.χ. μπακαλιάρο, πέρκα) κομμένα σε μπαστουνάκια
    700 γρ.
  • ελαιόλαδο ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 κομμάτι

Νάτριο 177.8 mg
Πρωτεΐνη 7.7 g
Θερμίδες 622.6 kJ / 148.8 kcal
Λιπαρά 11.7 g
Φυτικές ίνες 0.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.8 g
Υδατάνθρακες 4.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων