
Συσκευές & Αξεσουάρ
韓式泡菜鮪魚拌肉片
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
蛋2 顆
-
水 ,加至主鍋內1 公升指示線,(約800 克)
-
水1000 克
-
豬五花火鍋肉片 ,切片,(長約5 公分)300 克
-
罐裝油漬鮪魚 ,1 罐,瀝乾140 克
-
韓式泡菜120 克
-
洋蔥 ,切絲
-
小黃瓜 ,切粗條
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
506.1 kcal /
2117.6 kJ
Πρωτεΐνη
21.1 g
Λιπαρά
45.3 g
Υδατάνθρακες
1.9 g
Φυτικές ίνες
0.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
15.9 g
Νάτριο
301.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

爽口輕食
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν