Conchiglie à l'ail et aux olives

Conchiglie à l'ail et aux olives

4.3 12 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • 4 gousses d'ail
  • 20 g d'huile d'olive
  • 50 g de beurre en dés
  • 150 g d'olives vertes dénoyautées
  • eau pour la cuisson des pâtes
  • 120 g de chapelure d'anchois maison (voir "Conseil(s)")
  • 320 g de pâtes sèches type conchiglie
  • ½ c. à café de vinaigre de vin blanc
  • du sel
  • 1 zeste de citron jaune finement râpé
  • poivre moulu pour la finition

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 609.5 kcal / 2550.1 kJ
Πρωτεΐνη 15.2 g
Λιπαρά 23.7 g
Υδατάνθρακες 84.3 g
Φυτικές ίνες 5.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.5 g
Νάτριο 810.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων