Agnolotti burro e salvia

5.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ. 30 λεπτ.
Σύνολο 10ωρ.
8 porzioni

Υλικά

Ripieno
  • di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
    80 g
  • di scalogno a pezzi
    80 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di lonza di maiale a pezzi
    150 g
  • di bocconcini di carne di vitello senza nervi
    150 g
  • di spinaci baby freschi lavati
    50 g
  • di vino bianco
    80 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di noce moscata in polvere
    1 pizzico
  • di salame di maiale cotto, a tocchetti
    100 g
    100 g di prosciutto crudo, a tocchetti
  • uova
    2
Pasta fresca
  • di farina tipo 00 + q.b.
    600 g
  • uova
    6
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di sale
    1 ½ cucchiaino
Terminare la preparazione
  • di burro
    100 - 150 g
  • salvia fresca

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 696.7 kcal / 2915 kJ
Πρωτεΐνη 29.5 g
Λιπαρά 35.9 g
Υδατάνθρακες 60.3 g
Φυτικές ίνες 2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 15.2 g
Νάτριο 1057.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων