Tortellini in brodo (senza glutine)

3.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 2ωρ.
6 porzioni

Υλικά

Ripieno
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    150 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di lonza di maiale a tocchetti (3 cm)
    300 g
  • di prosciutto crudo a pezzi
    100 g
  • di mortadella a pezzi
    100 g
  • uovo
    1
  • di noce moscata in polvere
    1 pizzico
  • di acqua
    1000 g
Impasto
  • di farina senza glutine per pasta + q.b.
    370 g
  • uova
    4
  • di acqua
    60 - 70 g
  • di olio extravergine di oliva
    15 g
Terminare la preparazione
  • brodo di carne di cappone (vedere consigli)

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 616 kcal / 2577.4 kJ
Πρωτεΐνη 38.3 g
Λιπαρά 32.4 g
Υδατάνθρακες 45.2 g
Φυτικές ίνες 5.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 11 g
Νάτριο 1102.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων