
Συσκευές & Αξεσουάρ
溏心麻藥蛋(TM6)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
6 人份
Υλικά
煮蛋
-
蛋6 顆
-
水 ,至和主鍋內的 1 公升指示線水平
-
冰水
麻藥蛋醃汁
-
薑 ,切小塊10 克
-
白芝麻5 克
-
蒜頭20 克
-
醬油200 克
-
冰糖粉70 克
-
水70 克
-
青蔥 ,切蔥花30 克
-
新鮮紅辣椒 ,切小圈,依照個人辣度喜好調整,(詳見要訣)20 - 30 克
-
白芝麻1 茶匙
-
韓國麻油20 克
Διατροφή ανά 6 人份
Θερμίδες
658.3 kcal /
2754.5 kJ
Πρωτεΐνη
20.1 g
Λιπαρά
25.5 g
Υδατάνθρακες
94.3 g
Φυτικές ίνες
4.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.6 g
Νάτριο
11002.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

2024爆紅食譜
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν

健康小食蛋料理
8 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν