 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
溏心麻藥蛋 (TM5)
                
                Προετοιμασία 15 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
              
              
                
                6 人份
              
            Υλικά
煮蛋
- 
          水1800 克
- 
          蛋6
麻藥蛋醃汁
- 
          薑 切小塊10 克
- 
          白芝麻5 克
- 
          蒜頭20 克
- 
          醬油150 克
- 
          冰糖粉70 克
- 
          水120 克
- 
          青蔥 切蔥花30 克
- 
          新鮮紅辣椒 切小圈,依照個人辣度喜好調整,(詳見要訣)20 - 30 克
- 
          白芝麻1 茶匙
- 
          韓國麻油20 克
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        1914 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        9.4 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        746.3 kJ  / 
                        178.4 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        8.8 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0.7 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        2.1 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        16.1 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        健康小食蛋料理
                        8 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    