 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
豆腐蒸蛋捲
                
                Προετοιμασία 15 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 25 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          味醂1 大匙
- 
          醬油1 茶匙
- 
          烹大師鰹魚高湯粉½ 茶匙
- 
          嫩豆腐150 克
- 
          糖¼ 茶匙
- 
          鹽½ 茶匙
- 
          蛋3 顆
- 
          水400 克
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 4 人份
                    Νάτριο
                    
                        1805.8 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        34.2 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1556.3 kJ  / 
                        372 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        22 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        1.4 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        6.5 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        6.1 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        健康小食蛋料理
                        8 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    