豆腐蒸蛋捲

豆腐蒸蛋捲

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 味醂
    1 大匙
  • 醬油
    1 茶匙
  • 烹大師鰹魚高湯粉
    ½ 茶匙
  • 嫩豆腐
    150 克
  • ¼ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 3 顆
  • 400 克

Διατροφή ανά 4 人份

Θερμίδες 372 kcal / 1556.3 kJ
Πρωτεΐνη 34.2 g
Λιπαρά 22 g
Υδατάνθρακες 6.1 g
Φυτικές ίνες 1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.5 g
Νάτριο 1805.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων