
Συσκευές & Αξεσουάρ
豆腐蒸蛋捲
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
味醂1 大匙
-
醬油1 茶匙
-
烹大師鰹魚高湯粉½ 茶匙
-
嫩豆腐150 克
-
糖¼ 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
蛋3 顆
-
水400 克
Διατροφή ανά 4 人份
Θερμίδες
372 kcal /
1556.3 kJ
Πρωτεΐνη
34.2 g
Λιπαρά
22 g
Υδατάνθρακες
6.1 g
Φυτικές ίνες
1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.5 g
Νάτριο
1805.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

健康小食蛋料理
8 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν