Zuppa di patate e porri al tartufo (vegan)

5.0 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

  • di cipolla a spicchi
    150 g
  • di porro a rondelle (1-2 cm)
    100 g
  • di olio extravergine di oliva
    25 g
  • di patate a pasta farinosa a pezzi
    400 g
  • di acqua
    800 g
  • di dado per brodo vegetale
    4 cucchiaini colmi
    2 dadi per brodo vegetale
  • di panna vegetale (ad esempio di avena, soia o anacardi)
    200 g
  • di sale
    1 - 1 ½ cucchiaino
  • di pepe macinato fresco
    ½ cucchiaino
  • di aceto di vino bianco
    ½ - 1 cucchiaino
  • di olio aromatizzato al tartufo
    10 g
  • di noce moscata in polvere
    1 - 2 pizzichi
  • tartufo nero fresco a piacere

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 230 kcal / 964 kJ
Πρωτεΐνη 2 g
Λιπαρά 15 g
Υδατάνθρακες 24 g
Φυτικές ίνες 2 g
Κορεσμένα λιπαρά 9 g
Νάτριο 513 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων