Συσκευές & Αξεσουάρ
Sprøde svineslag med varm rissalat
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 portion
Υλικά
-
svineslags kød, uden skind750 g
-
sennep50 g
-
salt6 - 7 knivspids
-
sort peber, stødt2 - 3 knivspids
-
persille, frisk kun blade15 g
-
ekstra jomfruolivenolie85 g
-
kapers drænet60 g
-
citronsaft, friskpresset60 g
-
vand1000 g
-
langkornede hvide ris260 g
-
gulerod skåret i halvmåner (1 cm)300 g
-
rød peberfrugt skåret i stykker (2 cm)150 g
-
gul peberfrugt skåret i stykker (2 cm)150 g
-
courgette skåret i stykker (2 cm)400 g
-
fed hvidløg2
-
honning150 g
-
3 spsk soyasauceshoyu, soyasauce3 spsk
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
2133.1 mg
Πρωτεΐνη
27.1 g
Θερμίδες
6715 kJ /
1605 kcal
Λιπαρά
121.8 g
Φυτικές ίνες
6.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
39.7 g
Υδατάνθρακες
101.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Mad i Air-fryer
12 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνEtopisk gryderet med oksekød (Zighinì)
50 λεπτ.
Piri Piri kylling med salat
Καμία βαθμολογία
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Καμία βαθμολογία
Provencalsk kylling
Καμία βαθμολογία
Kylling med honning og blomkålspuré
50 λεπτ.
Steak au Poivre (peberbøf)
Καμία βαθμολογία
Oksekødskofta med feta
Καμία βαθμολογία
Kaloriefattig lasagne
Καμία βαθμολογία
Bahn mi med kylling
Καμία βαθμολογία
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Καμία βαθμολογία
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Καμία βαθμολογία
Fitnessbowls med brune ris og kylling (1800 kcal)
Καμία βαθμολογία