Peito de pato, couve roxa e puré de aipo

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
2 doses

Υλικά

Couve roxa fermentada
  • couve roxa
    300 g
  • sal
    10 g
  • vinho tinto
    200 g
  • vinagre de xerez
    100 g
  • rhus
    1 pitada de
  • pimenta preta
    2 grãos de
  • anis estrelado
    1
  • cravinho
    1
  • folha de louro
    1
Puré de aipo
  • bolbo de aipo cortado em cubos
    260 g
  • leite
    130 g
  • natas espessas (48% de gordura)
    130 g
  • sal
    5 g
Peito de pato
  • água
    3300 g
  • sal
    150 g
  • peitos de pato c/ pele (200 g cada unid. aprox.)
    2
Finalização
  • sumo de beterraba
    70 g
  • manteiga fria, cortada em cubos
    60 g
  • amido de milho
    10 g
  • água
    10 g

Διατροφή ανά 1 dose

Θερμίδες 917.6 kcal / 3839.1 kJ
Πρωτεΐνη 41.6 g
Λιπαρά 58.7 g
Υδατάνθρακες 39.6 g
Φυτικές ίνες 6.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 34.1 g
Νάτριο 32375.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων