Συσκευές & Αξεσουάρ
Antipasti-Fenchel
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
-
Olivenöl20 g
-
Fenchel davon 250 g halbiert und quer in Scheiben (1 cm) geschnitten, und 150 g, in Streifen (2-3 cm)400 g
-
Fenchelsaat1 TL
-
Zwiebel halbiert, in Ringen (2-3 mm)50 g
-
Zucker10 g
-
Cherry-Tomaten halbiert100 g
-
Salz¾ TL
-
Pfeffer3 Prisen
-
Pernod10 g
Διατροφή ανά 1 Portion
Νάτριο
329 mg
Πρωτεΐνη
2 g
Θερμίδες
376 kJ /
90 kcal
Λιπαρά
4 g
Φυτικές ίνες
3.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.5 g
Υδατάνθρακες
13 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

THERMOMIX® Magazin 4/2025
40 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMediterraner Sonnenweizensalat
45 Min
Curry-Coleslaw
40 Min
Nizza-Salat
40 Min
Sesam-Baguette
1 Std. 30 Min
Schupfnudel-Salat mit Birnen, Bohnen und Speck
45 Min
Gegrillte Pilze mit Nussfüllung (vegan)
35 Min
Auberginen-Bulgur-Salat
1 Std. 30 Min
Spitzkohl-Möhren-Slaw
45 Min
Oliven in Tomatensauce
30 Min
Patatas Bravas mit Chorizo
1 Std. 15 Min
Nudelsalat mit dicken Bohnen, Speck und Aprikosen
1 Std. 40 Min
Erdnuss-Frischkäse-Kugeln
15 Min