Συσκευές & Αξεσουάρ
Couscous with Lamb and Vegetables
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fresh coriander leaves4 sprigs
-
fresh parsley leaves4 sprigs
-
onion quartered120 g
-
lamb shoulder cut in pieces (4 cm)500 g
-
ground black pepper to taste½ tsp
-
fine sea salt3 tsp
-
olive oil60 g
-
carrots cut in pieces (approx. 4 cm)150 g
-
turnip cut in pieces (approx. 4 cm)80 g
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
ground ginger1 tsp
-
water500 g
-
courgettes cut in pieces (approx. 4 cm)200 g
-
raisins100 g
-
tinned chickpeas drained260 g
-
saffron threads1 pinch
-
couscous, medium300 g
-
boiling water350 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
2024.6 mg
Πρωτεΐνη
37.2 g
Θερμίδες
3998.9 kJ /
955.8 kcal
Λιπαρά
44.1 g
Φυτικές ίνες
12 g
Κορεσμένα λιπαρά
14 g
Υδατάνθρακες
103.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Our Kitchens Are A Window To The World
35 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken with Peppers and Rice
1 Std.
Green Curry Chicken
55 Min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 Min
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6 Std. 30 Min
Lighter Burgers with Sweet Potato Wedges
1 Std. 40 Min
Moroccan Chicken and Couscous
45 Min
Easy Satay Chicken
30 Min
Pork Vindaloo
4 Std.
Turkey Burger
1 Std. 25 Min
Sweet and Sour Pork Ribs
40 Min
Mexican Spare Ribs
50 Min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30 Min