Συσκευές & Αξεσουάρ
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
lemon juice20 g
-
dried herbes de Provence3 Tbsp
-
olive oil plus extra for greasing and drizzling30 g
-
fine sea salt2 tsp
-
uncooked, whole chicken (approx. 1500-2000 g)1
-
water400 g
-
cider100 g
-
carrots sliced (2 cm)200 g
-
sweet potatoes peeled, sliced (2 cm)350 g
-
potatoes skin on, sliced (1 cm)600 g
-
butternut squash peeled, cut in pieces (2 cm)200 g
-
courgettes skin on, sliced (2 cm)300 g
-
red onions sliced300 g
-
red peppers cut in 1 cm strips300 g
-
ground black pepper1 - 2 pinch
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1203.2 mg
Πρωτεΐνη
47.4 g
Θερμίδες
3218.5 kJ /
769.3 kcal
Λιπαρά
42.7 g
Φυτικές ίνες
8.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
10.9 g
Υδατάνθρακες
48.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTarte Bourguignonne
1ωρ. 30 λεπτ.
Chilli Beef with Lemon Feta
30 λεπτ.
Chicken Pizzaiola
50 λεπτ.
Thai Burger
35 λεπτ.
Sticky Apple Pork Ribs
2ωρ. 30 λεπτ.
Beef Koftas with Saffron Yoghurt
1ωρ. 20 λεπτ.
Chicken Chia Burgers
1ωρ. 10 λεπτ.
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
40 λεπτ.
Tamarind and Chilli Barbecued Lamb Chops
55 λεπτ.
Pulled Pork and Cider Rolls
1ωρ.
Menu: Pasta and Meatballs in Chorizo Sauce; Cinnamon Caramel Apples
1ωρ.
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1ωρ.