Συσκευές & Αξεσουάρ
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
lemon juice20 g
-
dried herbes de Provence3 Tbsp
-
olive oil plus extra for greasing and drizzling30 g
-
fine sea salt2 tsp
-
uncooked, whole chicken (approx. 1500-2000 g)1
-
water400 g
-
cider100 g
-
carrots sliced (2 cm)200 g
-
sweet potatoes peeled, sliced (2 cm)350 g
-
potatoes skin on, sliced (1 cm)600 g
-
butternut squash peeled, cut in pieces (2 cm)200 g
-
courgettes skin on, sliced (2 cm)300 g
-
red onions sliced300 g
-
red peppers cut in 1 cm strips300 g
-
ground black pepper1 - 2 pinch
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
769.3 kcal /
3218.5 kJ
Πρωτεΐνη
47.4 g
Λιπαρά
42.7 g
Υδατάνθρακες
48.5 g
Φυτικές ίνες
8.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
10.9 g
Νάτριο
1203.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

There's Always Room At Our Table
27 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMeatballs with Tomato Sauce
45 Min
Quick Lamb Dhansak
50 Min
Chicken in Yoghurt
1 Std.
Cheeseburger Quiche
50 Min
Shredded chicken in tomato sauce (Tinga de Pollo)
30 Min
Spicy Chicken with Coconut Rice
1 Std. 25 Min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 Min
Steamed Bao Buns, Pork Belly and Wasabi Mayo
2 Std. 50 Min
Chicken Enchiladas
1 Std.
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1 Std. 10 Min
Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1 Std. 5 Min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 Min