Συσκευές & Αξεσουάρ
Rote-Bete-Carpaccio mit Burrata
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
8 Portionen
Υλικά
-
Wasser500 g
-
Rote Bete geschält800 g
-
natives Olivenöl140 g
-
Weißweinessig60 g
-
Zitronensaft30 g
-
Dijon-Senf1 TL
-
Ahornsirup15 g
-
Basilikum, getrocknet5 TL
-
Salz½ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Rucola120 g
-
Burrata in Stücken250 g
-
Granatapfelkerne (προαιρετικό πεδίο)2 EL
-
Pecannüsse, gehackt (προαιρετικό πεδίο)2 EL
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Νάτριο
437 mg
Πρωτεΐνη
9 g
Θερμίδες
1271 kJ /
304 kcal
Λιπαρά
25 g
Φυτικές ίνες
3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
7 g
Υδατάνθρακες
13 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνOrangensorbet in geeister Orangenschale
4ωρ. 20 λεπτ.
Orientalischer Blumenkohlsalat
1ωρ.
Schneller Rohkostsalat
15 λεπτ.
Fenchel-Paprika-Salat mit Haselnuss-Dressing
30 λεπτ.
Coleslaw
10 λεπτ.
Crêpes mit Lachs-Frischkäse-Füllung
1ωρ.
Tikkibox: Rote Rüben Nuggets mit Joghurt-Minz-Sauce
1ωρ.
Blumenkohl-Nudel-Salat mit Hackbällchen
1ωρ. 30 λεπτ.
Pilze mit Kichererbsen
9ωρ.
Möhren-Joghurt-Salat
5 λεπτ.
Warmer Grünkohlsalat mit Bohnen, Nüssen und Gojibeeren
40 λεπτ.
Hummus-Wrap
2ωρ. 30 λεπτ.