Συσκευές & Αξεσουάρ
Rote-Bete-Carpaccio mit Burrata
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
8 Portionen
Υλικά
-
Wasser500 g
-
Rote Bete geschält800 g
-
natives Olivenöl140 g
-
Weißweinessig60 g
-
Zitronensaft30 g
-
Dijon-Senf1 TL
-
Ahornsirup15 g
-
Basilikum, getrocknet5 TL
-
Salz½ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Rucola120 g
-
Burrata in Stücken250 g
-
Granatapfelkerne (προαιρετικό πεδίο)2 EL
-
Pecannüsse, gehackt (προαιρετικό πεδίο)2 EL
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Νάτριο
437 mg
Πρωτεΐνη
9 g
Θερμίδες
1271 kJ /
304 kcal
Λιπαρά
25 g
Φυτικές ίνες
3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
7 g
Υδατάνθρακες
13 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνOrientalischer Kartoffelsalat
2ωρ.
Geflügel-Curry-Salat im Glas
25 λεπτ.
Mediterraner Green-Goddess-Salat
40 λεπτ.
Knusprige Spinattaschen mit Roquefort
25 λεπτ.
Wraps mit Erbsen-Feta-Dip und Kirschtomaten
10 λεπτ.
Eier mit Kräutersauce und Osterhasenkeksen
50 λεπτ.
Bulgur-Kichererbsen-Salat
2ωρ. 45 λεπτ.
Gebackene Bohnen
1ωρ. 25 λεπτ.
Süß-scharfe Asia-Salatplatte
40 λεπτ.
Zucchini-Lachs-Röllchen mit Currydip
30 λεπτ.
Fenchelsalat mit bunten Tomaten
10 λεπτ.
Kürbis-Bruschetta
20 λεπτ.