Συσκευές & Αξεσουάρ
培根花椰菜烘蛋
                
                Προετοιμασία 10 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 45 λεπτ.
              
              
                
                12 塊
              
            Υλικά
- 
          紅蘿蔔 切塊100 克
- 
          洋蔥 切塊100 克
- 
          橄欖油 不含抹油用25 克
- 
          培根丁130 克
- 
          綠花椰菜,切小朵100 - 120 克
- 
          鹽1 小撮
- 
          鮮奶油200 克
- 
          蛋4 顆
- 
          黑胡椒粉 依個人口味調整1 - 2 小撮
- 
          起司絲50 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 塊
                    Νάτριο
                    
                        130.2 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        5.4 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        603.2 kJ  / 
                        144.2 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        12.3 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0.4 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        4.7 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        3.2 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        信賴手工自製
                        33 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                      
                        極智烹飪 TM7
                        200 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                     
                        
                       
                     
                                    