自製菠菜千層肉醬麵

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
8 人份

Υλικά

  • 帕瑪森起司 ,切塊 (2-3 公分)
    200 克
菠菜麵糰
  • 義大利00號通用麵粉
    300 克
  • 新鮮嫩菠菜
    70 克
  • 2 顆
  • 橄欖油
    10 克
波隆那肉醬
  • 培根,任一種類 ,切丁
    120 克
    120 克 生火腿, ,切丁
  • 西洋芹 ,切塊
    80 克
  • 紅蘿蔔 ,切塊
    80 - 100 克
  • 洋蔥 ,對切半
    150 - 180 克
  • 橄欖油
    25 克
  • 奶油,有鹽或無鹽
    25 克
  • 綜合絞肉 ,半豬半牛
    400 克
  • 不甜白酒
    70 克
    70 克 紅葡萄酒
  • 罐裝碎番茄
    250 克
  • ,溫水
    70 克
  • 乾燥月桂葉
    1
  • 番茄泥
    30 克
  • 1 茶匙
白醬
  • 牛奶
    500 克
  • 奶油,有鹽或無鹽 ,切塊
    40 克
  • 義大利00號通用麵粉
    50 克
  • ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    2 小撮
  • 肉豆蔻粉 (προαιρετικό πεδίο)
    2 小撮
  • ,煮麵用
  • 橄欖油 ,煮麵用
    1 大匙
組裝
  • 奶油,有鹽或無鹽 for greasing and topping

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 人份

Νάτριο 525 mg
Πρωτεΐνη 34.5 g
Θερμίδες 2296.9 kJ / 549.5 kcal
Λιπαρά 28.4 g
Φυτικές ίνες 3.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 13 g
Υδατάνθρακες 43.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων