Συσκευές & Αξεσουάρ
酸菜肉糜炒芥菜
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
油10 克
-
猪肉肉糜150 克
-
芥菜 切小段180 克
-
四川酸菜 切小段120 克
-
生抽10 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Νάτριο
317.7 mg
Πρωτεΐνη
8.2 g
Θερμίδες
609.3 kJ /
145.6 kcal
Λιπαρά
11.4 g
Φυτικές ίνες
2.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.7 g
Υδατάνθρακες
3.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
快手家常菜
5 Συνταγές
Κίνα
Κίνα
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλων牛肉烩饭配溏心蛋
1ωρ. 5 λεπτ.
晚餐(剁椒鲈鱼、肉末四季豆、拌空心菜、山药红米饭)
Καμία βαθμολογία
午餐(蒸香菇去皮鸭腿肉、盐水毛豆、清炒苋菜、藜麦大米饭)
Καμία βαθμολογία
晚餐(芦笋蘑菇炒虾仁、蒜泥茄子、枸杞百合莲子粥)
Καμία βαθμολογία
午餐(沙葱猪肉蒸饺、凉拌秋葵)
Καμία βαθμολογία
糟溜鱼片TM7
Καμία βαθμολογία
麻辣串串
40 λεπτ.
白切鸡
Καμία βαθμολογία
油面筋塞肉
55 λεπτ.
麻婆豆腐
35 λεπτ.
白蟹豆腐煲
Καμία βαθμολογία
番茄肥牛豆腐煲
40 λεπτ.