Esparguete com molho de abóbora e avelã

Esparguete com molho de abóbora e avelã

4.3 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 doses

Υλικά

  • pão ralado (ver dica)
    50 g
  • avelã
    50 g
  • tomilho só as folhas
    2 c. chá de
    1 c. chá de tomilho seco
  • esparguete
    400 g
  • azeite mais q.b. p/ untar e regar
    10 g
  • cebola roxa cortada em quartos
    50 g
  • alho
    2 dentes de
  • gengibre
    10 g
  • abóbora cortada em pedaços
    400 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
  • caldo de legumes líquido
    50 g
  • Água q.b. p/ cozer
  • Sal q.b. p/ cozer
  • natas
    100 g

Διατροφή ανά 1 dose

Θερμίδες 643.1 kcal / 2690.7 kJ
Πρωτεΐνη 18.4 g
Λιπαρά 21.6 g
Υδατάνθρακες 95.2 g
Φυτικές ίνες 5.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.2 g
Νάτριο 402.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων