Συσκευές & Αξεσουάρ
Spicy Stout Goulash with Caramelised Pork Belly
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 10 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
olive oil90 g
-
garlic cloves6
-
pork belly, boneless and skinless cut in pieces (5 cm)1200 g
-
red onions cut in wedges500 g
-
fresh chillies to taste, cut in pieces (2 cm)1 - 2
-
stout beer200 g
-
meat stock cubes (each for 0.5 l) crumbled2
-
star anise2 pieces
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
pickled pearl onions drained10 - 12
-
carrots peeled, cut in pieces (2-3 cm)250 g
-
fresh parsley chopped, for serving
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
556.7 kcal /
2329 kJ
Πρωτεΐνη
9.1 g
Λιπαρά
51.2 g
Υδατάνθρακες
13.8 g
Φυτικές ίνες
2.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
16.1 g
Νάτριο
942.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

In Homemade We Trust
33 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRoasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 h 45 min
Bao Buns with Pork in BBQ sauce
2 h 10 min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 min
Venezuelan Shredded Chicken with Arepas
40 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Sticky Apple Pork Ribs
2 h 30 min
Layered Chicken Dinner
2 h
Lamb Keema with Peas
1 h
Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
1 h 40 min
Roosterkoek (Barbecue Bread) with Boerewors Burgers
1 h 45 min
Lamb Koftas
1 h 30 min
Chicken Cacciatore
50 min