Spicy Stout Goulash with Caramelised Pork Belly

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 10 λεπτ.
8 portions

Υλικά

  • olive oil
    90 g
  • garlic cloves
    6
  • pork belly, boneless and skinless cut in pieces (5 cm)
    1200 g
  • red onions cut in wedges
    500 g
  • fresh chillies to taste, cut in pieces (2 cm)
    1 - 2
  • stout beer
    200 g
  • meat stock cubes (each for 0.5 l) crumbled
    2
  • star anise
    2 pieces
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    1 tsp
  • pickled pearl onions drained
    10 - 12
  • carrots peeled, cut in pieces (2-3 cm)
    250 g
  • fresh parsley chopped, for serving

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 556.7 kcal / 2329 kJ
Πρωτεΐνη 9.1 g
Λιπαρά 51.2 g
Υδατάνθρακες 13.8 g
Φυτικές ίνες 2.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 16.1 g
Νάτριο 942.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων