Συσκευές & Αξεσουάρ
Pork Tenderloin with Paprika Cream Sauce and Linguine
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
pork tenderloin room temperature, approx. Ø 5-6 cm500 g
-
bacon8 slices
-
garlic cloves2
-
onion quartered60 g
-
red peppers cut in pieces (3 cm)200 g
-
olive oil20 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
double cream200 g
-
water700 g
-
tomato purée20 g
-
sweet smoked paprika5 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
Marsala wine, sweet or dry30 g
-
caster sugar1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried linguine pasta300 g
-
cream cheese80 g
-
crème fraîche80 g
-
fresh parsley leaves finely sliced, for garnishing
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1186.1 mg
Πρωτεΐνη
39.8 g
Θερμίδες
4529.9 kJ /
1082.7 kcal
Λιπαρά
66.9 g
Φυτικές ίνες
6.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
28.8 g
Υδατάνθρακες
78.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

There's Always Room At Our Table
27 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken with Peppers and Rice
1ωρ.
Green Curry Chicken
55 λεπτ.
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 λεπτ.
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6ωρ. 30 λεπτ.
Lighter Burgers with Sweet Potato Wedges
1ωρ. 40 λεπτ.
Moroccan Chicken and Couscous
45 λεπτ.
Easy Satay Chicken
30 λεπτ.
Pork Vindaloo
4ωρ.
Turkey Burger
1ωρ. 25 λεπτ.
Sweet and Sour Pork Ribs
40 λεπτ.
Mexican Spare Ribs
50 λεπτ.
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30 λεπτ.