
Συσκευές & Αξεσουάρ
Brioche (glutenfrei)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 50 λεπτ.
12 Scheiben
Υλικά
-
Milch180 g
-
Zucker70 g
-
frische Germ25 g
-
Buchweizenmehl20 g
-
Butter etwas mehr zum Einfetten100 g
-
Eier (Größe M)4
-
glutenfreie Mehlmischung z.B. von Schär, Fini's Feinstes etc.380 g
-
Salz1 TL
-
Flohsamenschalen2 EL
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Θερμίδες
245 kcal /
1024 kJ
Πρωτεΐνη
7 g
Λιπαρά
10 g
Υδατάνθρακες
34 g
Φυτικές ίνες
6 g
Κορεσμένα λιπαρά
5 g
Νάτριο
231 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Glutenfrei
5 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPitabrote
2ωρ.
Toastbrot (glutenfrei)
14ωρ.
Knäckebrot
2ωρ. 30 λεπτ.
Topfenbrot mit Haferflocken und Wildkäutermix
1ωρ. 15 λεπτ.
Neapolitanische Calzone
1ωρ. 30 λεπτ.
Apfelbrot
1ωρ. 25 λεπτ.
Frühstücksfladenbrot aus Banane und Roggenmehl
1ωρ. 50 λεπτ.
Zwiebelbaguettes
3ωρ.
Ciabatta
17ωρ.
Pesto-Hörnchen
1ωρ. 20 λεπτ.
Kosaken-Doppelbrot
14ωρ. 30 λεπτ.
Roggen-Schmalz-Brot
16ωρ. 10 λεπτ.