Συσκευές & Αξεσουάρ
Brioche (glutenfrei)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 50 λεπτ.
12 Scheiben
Υλικά
-
Milch180 g
-
Zucker70 g
-
frische Germ25 g
-
Buchweizenmehl20 g
-
Butter etwas mehr zum Einfetten100 g
-
Eier (Größe M)4
-
glutenfreie Mehlmischung z.B. von Schär, Fini's Feinstes etc.380 g
-
Salz1 TL
-
Flohsamenschalen2 EL
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Νάτριο
231 mg
Πρωτεΐνη
7 g
Θερμίδες
1024 kJ /
245 kcal
Λιπαρά
10 g
Φυτικές ίνες
6 g
Κορεσμένα λιπαρά
5 g
Υδατάνθρακες
34 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Glutenfrei
10 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFrühstücks-Früchte-Brot
2ωρ.
Dinkel-Körner-Brot
1ωρ. 30 λεπτ.
Toastbrot (glutenfrei)
14ωρ.
Vollkorn-Brötchen
2ωρ.
Vollwert-Focaccia mit Kräuter-Knoblauch-Öl
50 λεπτ.
Erdbeertraum
5 λεπτ.
Tomaten-Feta-Dip
5 λεπτ.
Gedämpfte Chorizo-Brötchen
2ωρ.
Menü: Vollwert-Focaccia mit Tomaten-Feta-Dip, Erdbeertraum
50 λεπτ.
Vollkornbrot
5ωρ.
Erdäpfelbrot (glutenfrei)
2ωρ. 30 λεπτ.
Portugiesisches Weißbrot (Pão de água)
3ωρ. 30 λεπτ.