
Συσκευές & Αξεσουάρ
Brioche (glutenfrei)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 50 λεπτ.
12 Scheiben
Υλικά
-
Milch180 g
-
Zucker70 g
-
frische Germ25 g
-
Buchweizenmehl20 g
-
Butter etwas mehr zum Einfetten100 g
-
Eier (Größe M)4
-
glutenfreie Mehlmischung z.B. von Schär, Fini's Feinstes etc.380 g
-
Salz1 TL
-
Flohsamenschalen2 EL
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Νάτριο
231 mg
Πρωτεΐνη
7 g
Θερμίδες
1024 kJ /
245 kcal
Λιπαρά
10 g
Φυτικές ίνες
6 g
Κορεσμένα λιπαρά
5 g
Υδατάνθρακες
34 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Glutenfrei
10 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBürli mit Roggen
12ωρ.
Laugenbrezeln
1ωρ. 15 λεπτ.
Toastbrot (glutenfrei)
14ωρ.
Joghurtbrot
14ωρ. 50 λεπτ.
Landbrot Backhausart
2ωρ.
Mediterranes Rosmarinbrot
1ωρ. 55 λεπτ.
Brioche
9ωρ. 30 λεπτ.
Apfelmäuse
2ωρ. 30 λεπτ.
Weißbrot
15ωρ.
Menü: Vollwert-Focaccia mit Tomaten-Feta-Dip, Erdbeertraum
50 λεπτ.
Vollkornbrot
5ωρ.
Portugiesisches Weißbrot (Pão de água)
3ωρ. 30 λεπτ.