Συσκευές & Αξεσουάρ
牛肉丝炒银牙
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 13 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
油15 克
-
牛肉丝 ,均匀地铺入主锅底120 克
-
绿豆芽 ,选用银芽400 克
-
盐 ,约1/2茶匙2 - 3 克
-
生抽10 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
102.6 kcal /
429.1 kJ
Πρωτεΐνη
9.7 g
Λιπαρά
5.4 g
Υδατάνθρακες
6.1 g
Φυτικές ίνες
1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.1 g
Νάτριο
362.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

家常小炒
5 Συνταγές
Κίνα
Κίνα
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλων晚餐(辣椒鸡肉、胡萝卜拌西兰花、山药菌菇汤、杂粮米饭)
Καμία βαθμολογία
午餐(麻辣豆腐、干锅花菜、萝卜牛肉汤、玉米饭)
Καμία βαθμολογία
墨鱼猪肉藕夹
Καμία βαθμολογία
双色鱼蛋汤
40 λεπτ.
宝宝茶碗蒸
Καμία βαθμολογία
丝瓜酿肉
Καμία βαθμολογία
百香果蒸肋排
Καμία βαθμολογία
薄百叶彩椒牛肉卷
Καμία βαθμολογία
河虾毛豆烧青椒
20 λεπτ.
肉丝炒萝卜丝
Καμία βαθμολογία
莴笋炒肉丝
18 λεπτ.
酸菜肉糜炒芥菜
Καμία βαθμολογία