Συσκευές & Αξεσουάρ
竹筍蛤蜊雞湯
                
                Προετοιμασία 20 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
              
              
                
                6 人份
              
            Υλικά
- 
          水2500 克
- 
          帶皮帶骨雞腿肉 (仿土雞),切段600 克
- 
          新鮮竹筍 綠竹筍,切滾刀塊,約 2 支280 克
- 
          嫩薑 切片5 克
- 
          新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨300 克
- 
          鹽 依照人口味調整½ 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        595.3 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        23.8 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1078.1 kJ  / 
                        257.7 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        16.5 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        4.5 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        2.2 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        極智烹飪 TM7
                        200 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                     
                     
                        
                      