 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
野菇濃湯
                
                Προετοιμασία 10 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 40 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          橄欖油10 克
- 
          蘑菇 切塊50 克
- 
          杏鮑菇 切塊50 克
- 
          新鮮香菇 切塊50 克
- 
          馬鈴薯 切塊150 克
- 
          700 克 高湯, (雞高湯或蔬菜高湯)水700 克
- 
          鹽¼ 小撮
- 
          黑胡椒粉¼ 小撮
- 
          鮮奶油 依個人口味調整30 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        2.2 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        269 kJ  / 
                        64 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        2.1 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        1.8 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        9.6 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        Jennifer派對料理
                        10 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                      
                        小美入門
                        15 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                     
                                    