 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
韓國牛肉海帶湯
                
                Προετοιμασία 15 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 40 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          牛肉 切小片(約1公分)200 克
- 
          白芝麻油 (冷壓)1 大匙
- 
          5 大匙 日式醬油柴魚醬油5 大匙
- 
          蒜頭2 粒
- 
          海帶芽10 克
- 
          水1500 克
- 
          鹽½ 茶匙
- 
          日本大蔥 斜切片50 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        11.355 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        448 kJ  / 
                        107 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        5.509 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0.634 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        2.753 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        韓式家常料理
                        11 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                     
                                    