
Συσκευές & Αξεσουάρ
韓國牛肉海帶湯
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
牛肉 切小片(約1公分)200 克
-
白芝麻油 (冷壓)1 大匙
-
柴魚醬油5 大匙
-
蒜頭2 粒
-
海帶芽10 克
-
水1500 克
-
鹽½ 茶匙
-
日本大蔥 斜切片50 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
107 kcal /
448 kJ
Πρωτεΐνη
11.355 g
Λιπαρά
5.509 g
Υδατάνθρακες
2.753 g
Φυτικές ίνες
0.634 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

韓式家常料理
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν