Συσκευές & Αξεσουάρ
蒜香蛤蜊卜卜鍋
                
                Προετοιμασία 5 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 30 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          蒜頭30 克
- 
          香油20 克
- 
          薑 切片5 克
- 
          新鮮紅辣椒 切圈10 克
- 
          水1200 克
- 
          米酒30 克
- 
          蠔油50 克
- 
          娃娃菜 剝散,切段150 克
- 
          新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨500 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 4 人份
                    Νάτριο
                    
                        4524.3 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        78.8 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        3115.8 kJ  / 
                        744.7 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        25.7 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        2.5 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        3.9 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        40 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        一秒讓你變大廚
                        25 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                      
                        極智烹飪 TM7
                        200 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                     
                        
                      