Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)

Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
3 portions

Υλικά

  • shallots
    80 g
  • garlic cloves
    4
  • candlenuts (buah keras)
    5
  • roasted shrimp paste (belacan)
    20 g
  • dried chillies rinsed, soaked and deseeded
    10
  • cooking oil
    40 g
  • onions (approx 1 onion), cut in thin slices
    100 g
  • stink beans (petai) peeled, split in halves, cores removed
    100 g
  • salt
    1 pinch
  • sugar
    20 g
  • medium-sized prawns deshelled and deveined
    200 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 324 kcal / 1355.6 kJ
Πρωτεΐνη 17.7 g
Λιπαρά 16 g
Υδατάνθρακες 30.8 g
Φυτικές ίνες 4.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 7 g
Νάτριο 633.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων