
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
3 portions
Υλικά
-
shallots80 g
-
garlic cloves4
-
candlenuts (buah keras)5
-
roasted shrimp paste (belacan)20 g
-
dried chillies rinsed, soaked and deseeded10
-
cooking oil40 g
-
onions (approx 1 onion), cut in thin slices100 g
-
stink beans (petai) peeled, split in halves, cores removed100 g
-
salt1 pinch
-
sugar20 g
-
medium-sized prawns deshelled and deveined200 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
633.7 mg
Πρωτεΐνη
17.7 g
Θερμίδες
1355.6 kJ /
324 kcal
Λιπαρά
16 g
Φυτικές ίνες
4.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
7 g
Υδατάνθρακες
30.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Nikmat Raya
15 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCrispy Fish Sandwiches with Honey Lime Slaw
40 Min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 Std. 5 Min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 Min
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45 Min
Paella
30 Min
Keralan Fish Curry
30 Min
Steamed Salmon and Veggies with Yellow Rice
35 Min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 Min
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40 Min
Smoked Salmon Lemon Pasta
35 Min
Prawn and Miso Noodle Soup
20 Min
Prawn Saganaki with Feta
35 Min