
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
3 portions
Υλικά
-
shallots80 g
-
garlic cloves4
-
candlenuts (buah keras)5
-
roasted shrimp paste (belacan)20 g
-
dried chillies rinsed, soaked and deseeded10
-
cooking oil40 g
-
onions (approx 1 onion), cut in thin slices100 g
-
stink beans (petai) peeled, split in halves, cores removed100 g
-
salt1 pinch
-
sugar20 g
-
medium-sized prawns deshelled and deveined200 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
324 kcal /
1355.6 kJ
Πρωτεΐνη
17.7 g
Λιπαρά
16 g
Υδατάνθρακες
30.8 g
Φυτικές ίνες
4.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
7 g
Νάτριο
633.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Nikmat Raya
15 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon with ginger sauce and spiced cashews
30 λεπτ.
Coconut fish curry
1ωρ. 10 λεπτ.
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 λεπτ.
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 λεπτ.
Prawn noodle curry
10 λεπτ.
Steamed fish with green mash
50 λεπτ.
Simple steamed salmon
30 λεπτ.
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1ωρ. 30 λεπτ.
Chilli garlic prawns
10 λεπτ.
Quick prawn stir-fry
20 λεπτ.
Chilli and garlic prawns
1ωρ. 10 λεπτ.
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 λεπτ.