
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
3 portions
Υλικά
-
shallots80 g
-
garlic cloves4
-
candlenuts (buah keras)5
-
roasted shrimp paste (belacan)20 g
-
dried chillies rinsed, soaked and deseeded10
-
cooking oil40 g
-
onions (approx 1 onion), cut in thin slices100 g
-
stink beans (petai) peeled, split in halves, cores removed100 g
-
salt1 pinch
-
sugar20 g
-
medium-sized prawns deshelled and deveined200 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
324 kcal /
1355.6 kJ
Πρωτεΐνη
17.7 g
Λιπαρά
16 g
Υδατάνθρακες
30.8 g
Φυτικές ίνες
4.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
7 g
Νάτριο
633.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Nikmat Raya
15 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBalinese prawn curry (Russel Blaikie)
1 godz. 45 min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 min
Scallops with pea purée
25 min
Cantonese Steamed Fish
40 min
Salmon kabsa
40 min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30 min
Fish with ginger lime sauce
35 min
Mussels in white wine and cream sauce
45 min
Shrimp Louie Salad
1 godz. 30 min
Pineapple Teriyaki Salmon
30 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Prawn noodle curry
10 min