Bulgogi (wołowina po koreańsku)

Bulgogi (wołowina po koreańsku)

4.7 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • polędwicy wołowej pokrojonej w ok. 4 cm plastry
    500 g
    500 g rostbefu, pokrojonego w ok. 4 cm plastry
  • korzenia imbiru, świeżego pokrojonego w 2 mm plastry
    20 g
  • ząbki czosnku
    4
  • cukru trzcinowego, nierafinowanego
    40 g
  • sosu sojowego
    50 g
  • pasty chili z bobem Toban Djan (patrz wskazówka)
    70 g
  • oleju sezamowego
    20 g
  • oleju
    40 g
  • ziarna sezamu do dekoracji
    1 łyżeczka
  • zielona cebulka ze szczypiorkiem pokrojona w cienkie plasterki
    1

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 412.8 kcal / 1727.2 kJ
Πρωτεΐνη 29.4 g
Λιπαρά 26.1 g
Υδατάνθρακες 17.6 g
Φυτικές ίνες 1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.8 g
Νάτριο 1419.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων